(Android/iOS) Cooking Joy 2 koduje więcej kryształów
Mar 11, 2022 22:46:07 GMT -6
Post by inmenrepabmo on Mar 11, 2022 22:46:07 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduje więcej kryształów ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
czas na niektórych poziomach jest bardzo niski, więc trudno jest zdobyć klucze i przejść poziom...
Bardzo szybka i przyjemna gra ... uwielbiam to, że wszystko, co musisz zrobić, to dotknąć jedzenia i podawać ....
Ta gra jest całkiem dobra, ale poziom 54 jest bardzo trudny do ukończenia. Używam go przez około miesiąc, aby ukończyć poziom 54, ale nadal na nim
Ta gra SKAŁA!!! To zdecydowanie najlepsza gra o gotowaniu, w jaką kiedykolwiek grałem! I grałem je wszystkie! Grafika jest świetna! Sterowanie jest fantastyczne! To niezwykle trudne! Reklamy nie są przesadne, a nawet pobrałem kilka reklamowanych przez Ciebie gier. Absolutnie KOCHAM, KOCHAM, KOCHAM to! Uznanie dla twórców! Zrezygnuj z codziennej pracy i kontynuuj tworzenie wysokiej jakości gier, takich jak ta!
Kiedyś było fajnie, dopóki nie czekam na aktualizację zbyt długo i marnuję czas na granie w klatkę piersiową.. raz to zrobiono.. znowu przez 2 dni.. zmęczona gra na nim i zmęczona.. to już nie będzie zabawne.
Cooking Joy 2 Simulation rew
Nienawidzę tego, że zabiera 5 punktów, nawet jeśli wygrywasz, tylko po to, by grać dalej. powinieneś być w stanie zachować swoje punkty, gdy wygrasz. i użyj 5 punktów, gdy przegrasz, aby grać dalej.
Supeeer
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Jangovar gzlw
Fajna gra, ale nie jest fajnie, że zostajemy zatrzymani, mimo że wygrywamy poziom z powodu braku śruby ładowania, mogłoby być lepiej, gdyby była jak pierwsza, w której po wygraniu poziomu możesz kontynuować
Szczerze. Bardzo lubię tę grę. ale także dlatego, że lubię dużo gotować. więc mam przyjemność mieć tę grę. moją ulubioną rzeczą jest gotowanie. więc dzięki ludziom, którzy stworzyli tę grę. Dziękuję Ci.......
Cooking Joy 2 Symulacyjne rnc
Drogi deaveloperze Skończyłem zadanie Jessiki około miesiąc temu i czekam na odblokowanie kolejnego zadania. Uprzejmie odblokuj dalsze etapy lub odinstaluj aplikację, ponieważ znudziło mi się zadanie 15 etapowe. Liczę na szybką odpowiedź. Dlaczego istnieje limit czasowy? Bez porażki na żadnym poziomie nie mogłem grać długo....w każdym razie (porażka lub zwycięzca) mogę zagrać 5 razy. Co to jest? Lepiej odinstalować grę.
Świetne doświadczenie dla miłośników gier restauracyjnych. Cieszę się, że użyto żywych kolorów. Gra stanowi wystarczające wyzwanie, ale nie uniemożliwia poziomów, aż do zakupu monet lub usunięcia gry.
Uwielbiam tę grę, ale moja energia to tylko 25, a moja siostra gra w tę samą grę i ma 50 energii, próbowałem zaktualizować, ale nic się nie zmieniło.
Pomaga w szybkości i koordynacji. I pracuje nad dbałością o szczegóły. To zabawne i bardzo pomocne. To wszechstronna najlepsza gra
Cooking Joy 2 Symulacyjne rnc
rozwijać grę bez użycia danych...i limitu czasowego...ich limit czasowy 25 minut nie możemy czekać 25 minut, więc usuń limit czasu....
Jak dotąd lubię tę grę. ale problem polega na tym, że nawet jeśli wygrasz etap, nadal tracisz życie, z którego tak naprawdę nie możesz cieszyć się dłużej. i to jest naprawdę irytujące. proszę zrób coś z życiem.
Gra z jakiegoś powodu przestaje działać Zainstaluję ją z powrotem nic nie działa wyślij im e-mailem nigdy nie odpowiem odmówią zwrotu pieniędzy za diamenty nie grają w połowie drogi i gra przestaje działać.
Byłaby to świetna gra, gdyby obniżyli cenę dopalaczy
Szczerze mówiąc frustrujące, nie zarabiasz wystarczająco dużo, a jeśli coś zepsujesz, nic nie zarobisz. Brakuje Ci energii i po pewnym czasie nie możesz grać poprawnie. Zasadniczo dobra gra stworzona umiejętnie, aby oglądać wiele reklam i denerwować się, chyba że wydajesz pieniądze na kupowanie klejnotów.
gra jest fajna, ale dlaczego ograniczona energia n czas gry??? czas gry jest bardzo krótszy z powodu ograniczonej energii. ograniczona energia jest TAK IRYTUJĄCA!! to TAK IRYTUJĄCE, że energia ciągle się kończy! wszystkie moje kryształy zużywają się na kupowanie energii. cena energii podwaja się za każdym razem.
Zaczyna mnie denerwować. Mówiło mi, że „wkrótce” od zawsze. Zaktualizowałem go, myśląc, że to problem z aktualizacją. Zrób coś!
to dobra i wciągająca gra tylko jeden problem, że musimy grać raz za razem na tym samym poziomie, aby zebrać klucze do następnej części, aby otworzyć inaczej fajną grę
ta gra może dać relaks. i mam nadzieję, że będą w stanie zaoferować więcej gier, ponieważ istnieje pewien poziom, który powstrzyma twoje hobby. Mam nadzieję, że nad tym pracują.
SUPER WOOOOOOOOOOO KOCHAM super
Jestem bardzo rozczarowany, że to cholernie glitchy. Moja postać czasami nie chwyta jedzenia, kiedy jej mówię, a ikony nad głowami klientów wyglądają na pikselowane na ostatnim poziomie, na którym się znajduję. To powstrzymuje mnie przed daniem im jedzenia i ukończeniem poziomów. Nie dobra aplikacja.
frustrujące, zbyt długie na nowe poziomy..naprawdę cieszę się graniem, ale czekam na nowe poziomy „wkrótce”
Gra jest w porządku, nagrody za przechodzenie poziomów są skąpe, zbyt długie, aby budować życie do grania, nie można wymazać danych i zacząć od nowa, a najgorsze jest to, że dochodzisz do poziomu, na którym nie możesz przejść do następnej restauracji. Dostajesz wszystkie poziomy tylko po to, aby zobaczyć wiadomość o kolejnej restauracji już wkrótce. Potem czekasz kilka miesięcy i restauracja się nie pojawia. Odśwież, zrzuć pamięć podręczną, zainstaluj wszystko bezskutecznie. Brak aktualizacji. Gra jest ogólnie fajna, ale fałszywa. Gówniana robota, programista potrzebuje wykształcenia.
Ta gra jest bardzo dobra, ale musimy wziąć 5 energii i jest bardzo irytująca.
Aby grać, trzeba mieć energię. Nawet jeśli wygrasz lwvel, nie awansujesz bez wydawania 5 punktów na energię. Każdy poziom wymaga energii, która jest warta 5 punktów. Cóż, jeśli zabraknie ci do uzupełnienia, kosztuje 30 klejnotów. I zwiększa się o 30 za każdym razem, gdy chcesz uzupełnić energię do gry. Tak, dostajesz klejnoty, ale po chwili zabraknie, a potem .... musisz zapłacić. Nie za darmo, jak reklamowano.
Wstyd. Skończyłem wyspę na gotowaniu radości „1”, aby stwierdzić, że nie ma innych poziomów. Moje rozczarowanie zmniejszyło się, gdy zobaczyłem CJ „2”! Ale po graniu przez około pół godziny, odinstalowałem go. Nudne, zbyt łatwe, trudniejsze do zrozumienia „nagrody”. Szkoda, że nie zrobili więcej poziomów w oryginalnej wersji. Edytuj *Myślę, że nie ma 3.*
Świetna gra, po prostu zbyt wiele reklam przerywających czas gry
Gra jest idealna, po prostu zbyt wiele reklam pojawia się za każdym razem, gdy osiągasz poziom
Nie podoba mi się to, że mogę rozegrać tylko 5 rund, zanim będę musiał czekać na regenerację życia. Nie powinienem stracić życia, jeśli wygram rundę. żadna inna gra, w którą grałem, nie robi tego.
dałbym więcej, ale nie mam więcej plansz do grania, a dopalacze kosztują za dużo... Także jak długo przed nową restauracją po jessica? Nie mogę tego wystarczająco podkreślić, kiedy nowa restauracja zostanie odblokowana, minęły już 2 lata
osiągnął ostateczny poziom 3 tygodnie lub więcej temu, mówi Nowa restauracja wkrótce, wciąż się nie otwiera
Lepsze niż radość z gotowania 1. Łatwo zdobyć klejnoty i monety. I łatwo zdobyć nagrody i dopalacze. Nie przeszkadzają mi reklamy, ponieważ daje mi to również czas na odetchnięcie i zrobienie sobie mini przerwy.
Zajmując. To bardzo zajmująca Uwielbiam tę grę, gram w nią trzy razy dziennie i jest to niesamowita gra, która pomaga mi nauczyć się gotować różne potrawy, chociaż nie jest to tak biznesowe, że nadal możesz zarabiać pieniądze i dobrze się bawić w tym samym czasie Kocham ta gra kontynuuj dobrą robotę, ktokolwiek stworzył tę grę
Uwielbiam tę grę, ale grałem na jednym poziomie przez 4 dni, jest to naprawdę trudne, ale lubię to
o wiele łatwiej niż pierwszy, ale utknąłem w restauracji ramen. Ukończyłem wszystkie zadania jessicas, ale następna restauracja jest niedostępna. Wysłałem e-mail o pomoc i nie otrzymałem odpowiedzi.